Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Mannengriep (column Nick Hoekman)

Geplaatst op: 16 januari 2016

Manspersonen van deze aardbol, het is eindelijk erkend, we zijn geen mietjes, we zijn niet langer het lachertje van de ziekenboeg. Het door de vrouwen altijd bespotte mannengriepvirus bestaat écht. Hetgeen wij mannen al duizenden jaren wisten natuurlijk. Terwijl wij rillend lagen te creperen onder ons dekbedovertrek, bijna smekend om een beker bouillon, beschuit met een geprakt banaantje of een kopje thee, deden jullie vrouwen altijd alsof we ons aanstelden. Jullie gingen met ons om alsof we een samengeklonterde versie van Gordon én Jamai waren.

Maar, zie daar, vrouwen, nu zijn wij aan zet. De medische wetenschap (Lees: dat heb gestaan op Facebook) heeft aangetoond dat de penis dragende mensachtigen gebukt gaan onder een hardnekkiger virus dan hetgeen de vrouwelijke koortsachtigen te verduren krijgen. Wij mannen hebben al die tijd lijdzaam moeten toezien hoe jullie ons mensonterende virus afdeden als een uit de hand gelopen snotneus. Nooit hadden jullie enig respect voor onze griepverschijnselen, we werden verraden door onze eigen vertrouwelingen.

De vrouwen baren kinderen, wij mannen baren vuilniszakken met volgesnoten Kleenex tissues. Daarom is het zaak dat er in elk huishouden een *EHBM overlevingspakket aanwezig is. Bestaande uit: een dekentje, de VI, theezakjes, een strip paracetamol, dvd box met alle seizoenen van Breaking Bad, Penoza & Sons of Anarchy, sinaasappels, een overdosis liefkozende woordjes en een fles Jägermeister. Dat laatste voor de geneeskrachtige kruiden die dit drankje bezitten.

Dan is het nu tijd voor de vrouwen om hun excuses aan te bieden aan de mannen in hun omgeving die ooit door de mannengriep zijn geveld.

U mag een ‘sorry’ in de reacties plaatsen.
*EHBM staat voor Eerste Hulp Bij Mannengriep

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500