Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Stoepverkoop dit jaar op 20 februari

Geplaatst op: 20 januari 2016

Middenstands Vereniging Genemuiden (MVG) houdt op zaterdag 20 februari weer de jaarlijkse Stoepverkoop. Ook tijdens de 21e editie van dit evenement is er weer een mooie combinatie van aanbiedingen van winkeliers en particulieren die hun waren verkopen. Mensen die overbodige huisraad of andere spullen willen verkopen, kunnen hun inschrijfformulier aanvragen via info@winkeleningenemuiden.nl Een plek kost 10 euro.

De Stoepverkoop is ooit ontstaan uit het idee dat winkeliers flink opruimen zodat er weer plaats is voor de nieuwe collecties. Dat levert natuurlijk een dag met topaanbiedingen en mooie acties op. Koopjesjagers uit de hele regio komen daarom graag naar Genemuiden.

Ze kopen onder meer kleding, verzorging, beenmode, fietsen, decoratie en alle andere denkbare producten tegen hoge kortingen. Genemuiden heeft immers een zeer uitgebreid winkelbestand dat de laatste jaren tegen de trend in alleen maar toeneemt. Zo heeft de Tapijtstad een Hema, een Delifrance, veel modezaken, landelijke ketens en speciaalzaken. Steeds meer regiobewoners doen daarom inkopen in Genemuiden.

De stoepverkoop is in het centrum van Genemuiden. Het parcours loopt van de Westerkade tot aan het einde van de Langestraat. Gratis parkeren kan bijvoorbeeld op het Havenplein. Dat is een uitstekend startpunt voor de koopjesjacht, die van 10.00 tot 16.00 uur duurt. De stoepverkoop is ook een goede dag om het gevarieerde aanbod aan winkels in Genemuiden te ontdekken. Dat kan vooraf ook alvast op www.winkeleningenemuiden.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500