Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Minder parkeerruimte bij station

Geplaatst op: 26 januari 2016

Op zaterdag 6 februari start de gemeente Zwolle met onderhoudswerkzaamheden in de Lübeckplein parkeergarage. Tijdens de werkzaamheden is 70 procent van de parkeercapaciteit beschikbaar. Naar verwachting duurt het werk tot 25 april.

Tijdens de werkzaamheden worden de vloerlekkages verholpen. De bestaande vloer die gedeeltelijk versleten en te glad is, wordt voorzien van een nieuwe coating. Om te zorgen dat 70 procent van de 362 parkeerplaatsen beschikbaar blijft, voert de gemeente de herstelwerkzaamheden gefaseerd uit.

Abonnementhouders blijven hun parkeerplaats houden. Voor betaald parkeren zijn er gedurende de werkzaamheden minder plekken beschikbaar. Op parkeerterrein Hanzelaan (nabij het voormalig Hanzebad) en in Hanzehoven worden extra parkeervakken aangebracht.

De parkeergarage Westerlaan, gelegen aan de andere kant van het spoor (tegenover de Nieuwe Buitensociëteit) biedt een alternatief voor betaald parkeren. Via de nieuwe voetgangerstunnel onder het NS-station is de wijk Hanzeland te bereiken.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500