Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bekende duivenkenner naar Snelvliegers

Geplaatst op: 27 januari 2016

Gert Jan Beute keurt vrijdagavond de duiven van PV De Snelvliegers op snelheid. Hij is een van de bekendste duivensportliefhebbers van Nederland. De leden mogen allemaal twee duiven meenemen naar het gebouw aan de Hasselterdijk.

Beute keurt elk winterseizoen honderden sportduiven en is van mening dat hij vrij nauwkeurig een duif op vliegklasse kan beoordelen. Hij geeft een uitgebreide mondelinge toelichting over zijn beoordeling dus hopen de leden qua hun duivenkennis nog weer wat op te vijzelen.

De deelnemende duiven zullen komend seizoen gaan uitmaken wie de winnaar gaat worden van de Beute competitie 2016. De keuring begint ’s avonds om 19.30 uur en een ieder is van harte welkom.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500