Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Droomdebuut voor jonge badmintonners

Geplaatst op: 27 januari 2016

Dit jaar heeft Badmintonvereniging Genemuiden een extra team in competitie genomen bestaande uit Joanne, Kevin, Marvin en Nick. Deze jeugdleden in de leeftijd van 10 tot 13 jaar spelen dit jaar voor het eerst in competitie verband.

Na een paar goede trainingen werd in oktober de eerste wedstrijd gespeeld tegen Zwolle waar met maar liefst 8 – 0 van werd gewonnen. Ondertussen zijn de kinderen zeven wedstrijden onderweg en die hebben ze allemaal gewonnen (meestal met 8 – 0 of 6 -2 ), zodat ze als koploper de laatste weken ingaan. Nog twee wedstrijden in februari en nog een wedstrijd waarvoor nog geen speeldatum is gevonden kunnen dan leiden naar het kampioenschap, wat absoluut een goede prestatie is omdat deze kinderen nog nooit eerder wedstrijden hebben gepeeld. Deze competitie is dan ook een mooie voorbereiding op de toekomst waarin ze dan in hogere competitie niveaus komen te spelen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500