Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Mogelijke brandstichting in Holtenbroek

Geplaatst op: 27 januari 2016

De politie is op zoek naar getuigen van een brand bij een woning aan de Lassuslaan. Dinsdagavond meldde de bewoner rond 21.45 uur dat een deel van zijn gevel in brand stond. Hij kon de brand blussen, maar er is mogelijk sprake van opzet dus de politie onderzoekt de zaak.

De brand ontstond bij de gevel aan de achterkant van de woning in Holtenbroek. De bewoner bluste de brand en belde de hulpdiensten. Agenten hebben dezelfde avond een buurtonderzoek gedaan omdat er mogelijk sprake is van brandstichting. Daarnaast wordt er forensisch onderzoek verricht. Mensen die rond 21.45 uur iets verdachts hebben gezien of meer weten over deze zaak worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500