Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

1465 pakken koffie voor Voedselbank

Geplaatst op: 28 januari 2016

De Voedselbank Zwartewaterland hield onlangs de inzamelingsactie van waardepunten die op de verpakking van Douwe Egberts producten zitten. Voor de vierde maal werd deze actie met succes gecoördineerd door de Lionsclub Voorburg. Landelijk bracht deze actie in totaal 55.138.468 waardepunten op die op 23 januari 2016 in Stompwijk symbolisch werden overhandigd aan Jessica van Dijk van Jacobs Douwe Egberts NL.

Zij honoreerde dit door met een bonus van 17,5 % een cheque ter waarde 107.500 pakken koffie te overhandigen. De inzameling door de Voedselbank Zwartewaterland leverde in totaal 750.000 waardepunten op met als resultaat dat men 1465 pakken koffie tegemoet kan zien. Binnenkort kunnen vrijwilligers van de Voedselbank Zwartewaterland de pakken koffie afhalen bij het regionale distributiecentrum in Meppel. B

ij de uitgifte van voedselpakketten maakt koffie meestal geen deel uit van het standaardpakket, want koffie wordt beschouwd als een luxe artikel. Langs deze weg krijgt men de komende maanden toch weer een welkom extraatje. De Voedselbank Zwartewaterland wil iedereen nogmaals hartelijk danken voor het tot een succes maken van deze actie en bij deze nog een keer aangeven dat de actie ook in 2016 doorgaat.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500