Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
12 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Dienst voor andersbegaafden in Hervormd Centrum

Geplaatst op: 29 januari 2016

Zondag 7 februari wordt er een dienst met speciale aandacht voor anders begaafden belegd in het Hervormd Centrum, Stuivenbergstraat 51 in Genemuiden. Deze dienst is extra toegankelijk voor mensen met een verstandelijke beperking. Dominee Olie hoopt deze dienst te leiden. Voor en na de dienst worden een paar mooie liederen gezongen, die ook veel kinderen kennen. Het thema van de dienst : Het Licht van de wereld

Deze speciale dienst, waar heel wat bewoners van ’t Blokhuus, Akkerwinde, De Spil, De Pieperhoeve en bewoners van tehuizen uit de regio, maar zeker ook gemeenteleden met een verstandelijke beperking worden verwacht, is een eredienst waarin het Woord van God op eenvoudige wijze verkondigd wordt. Na de dienst zijn alle gasten met hun ouders en/of begeleiders van harte uitgenodigd elkaar te ontmoeten en wat te drinken in de hal van het Hervormd Centrum. De dienst begint om 09.30uur.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500