Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bijna thuis…

Geplaatst op: 1 februari 2016

Oud worden is een onderdeel van Gods plan voor uw leven. De Bijbel staat vol met voorbeelden van mannen en vrouwen die op latere leeftijd door God werden gebruikt, vaak met grote gevolgen. Denk aan Noach, Abraham, Mozes, Jozua, Elisabeth, Anna en Johannes. Als wij oud worden, heeft God een reden om ons nog hier te houden. Wat is zijn bedoeling met deze jaren? Hoe kunnen we ons leven daarop afstemmen? Hoe bereiden we ons goed voor op de eeuwigheid? En hoe laten we een goede, immateriële erfenis achter?

Leidraad voor deze avond is een boek van Billy Graham: ‘Bijna thuis’. Het is een praktisch boek. Het beschrijft de laatste periode van ons leven niet als een saaie etappe, maar als een periode van nieuwe kansen en uitdagingen. Het stimuleert oudere mensen om krachtige mensen te zijn en put daarbij uit de wijze lessen uit het Woord van God. ‘Oud worden was de grootste verrassing van mijn leven,’ schrijft Billy Graham in dit boek. ‘Maar ik weet zeker dat Hij me op dit laatste stuk van mijn levensreis, nu ik bijna thuis ben, niet in de steek laat.’ Zijn belofte dat Hij met ons is al de dagen van ons leven, geldt zeker ook voor onze jaren van ouderdom!

Stap 1: Schrijf u in voor deze avonden Stap 2: Lees het boek ‘Bijna thuis’ van Billy Graham. U kunt het boek zelf kopen, maar ook lenen via Leerhuis Zwartewaterland. Neem dan contact op met 1 van de contactpersonen die vermeld staan in het boekje op pagina 44 of via het contactformulier van deze site.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500