Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Gewoon gezellig’ Winterfeest bij Sigrid

Geplaatst op: 1 februari 2016

“Gewoon een feestje omdat we daar zin in hebben…”, zegt Sigrid over het Winterfeest dat komende vrijdag bij haar in de winkel is. Tijdens de hele koopavond is het ‘gewoon gezellig’ in de winkel aan de Langestraat. Al was het maar omdat de mannen van Juust een optreden geven in hun eigen stad.

De streektaalmuziek klinkt de hele avond. En ondertussen is het kijken en shoppen geblazen bij het assortiment van Bij Sigrid en drie extra ondernemers. Ook Garenwinkel Henja, Bloembinderij Willemijn en De Makery Webshop.nl zijn namelijk in de winkel aanwezig. Bovendien is ook SOS Kayamandi aanwezig. Dat is het goede doel project van onder meer Henk van Olst dat een arme wijk in Zuid-Afrika ondersteunt.

Alle reden kortom voor een bezoek aan het Winterfeest.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500