Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
12 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Dienst voor Andersbegaafden

Geplaatst op: 4 februari 2016

Komende zondag ordt er een dienst met speciale aandacht voor anders begaafden belegd in het Hervormd Centrum. Deze dienst is extra toegankelijk voor mensen met een verstandelijke beperking. Dominee Olie hoopt deze dienst te leiden. Voor en na de dienst worden liederen gezongen die kinderen ook kennen. Het thema van de dienst : Het Licht van de wereld

Deze speciale dienst, waar we heel wat bewoners van ’t Blokhuus, Akkerwinde, De Spil, De Pieperhoeve en bewoners van tehuizen uit de regio, maar zeker ook gemeenteleden met een verstandelijke beperking verwachten, is een eredienst waarin het Woord van God op eenvoudige wijze verkondigd wordt. Na de dienst zijn alle gasten met hun ouders en/of begeleiders van harte uitgenodigd elkaar te ontmoeten en wat te drinken in de hal van het Hervormd Centrum. De dienst begint om 09.30uur.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500