Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Team Tiem wint twintigste Triviant

Geplaatst op: 5 februari 2016

Foto's Pieter Polman

Team Tiem wint de twintigste editie van Triviant.  Het team rond Tiem van Dalfsen volgt de familie Duitman op. De familie Rietman en Buitink Schilders werden twee en drie. De concurrentie was moordend want er deden maar liefst dertig teams mee. Die moesten zich in drie rondes zien te plaatsen voor de finale. De grote zaal van d’ Overtoom was ook zeer goed gevuld met zeker tweehonderd bezoekers.

Het is de laatste keer dat het team rond juryvoorzitter Gijs van Dalfsen en presentator Reinier van de Pol het evenement organiseert. Mogelijk zijn er wel opvolgers gevonden. De opbrengst was dit keer voor Refilwe van de familie Brouwer. Die mag vermoedelijk 3650 euro bijschrijven. Ook Klasien Hoekman schonk dit goede doel 250 euro. Toen ze afscheid nam van SCEG kreeg ze een geldbedrag dat ze beschikbaar mocht stellen aan een goed doel. En haar keuze viel op Refilwe, zo maakte ze vrijdagavond bekend.

Harm van Wendel van VWC werd bedankt voor alle ondersteuning de afgelopen jaren.

Ook twee teams van Genemuiden Actueel deden mee aan Triviant. Over hun prestaties schrijven we maar niet te veel. Reden daartoe is er overigens ook niet.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500