Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 maart 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Lisanne Kanis verzamelt eerste prijzen

Geplaatst op: 7 februari 2016

Afgelopen weekend reisden dressuuramazones Lisanne Kanis, Tessa ten Klooster en Erika Henniphof af naar verschillende wedstrijden. Lisanne Kanis was erg succesvol en won twee maal de eerste prijs met twee pony’s. Ook Tessa ten Klooster en Erika Henniphof namen prijzen mee naar huis.

Lisanne Kanis reisde met haar twee pony’s af naar Wapenveld. In de klasse L1 categorie D/E reed zij met Leuns Veld’s Yrian twee nette proeven. Ze kreeg 206 en 194 punten en legde twee keer beslag op de eerste prijs. Lisanne Kanis ging met Elavsca van start in de klasse M1 categorie D/E. Ook met deze pony liet zij twee mooie proeven zien en nam met 198 en 196 punten twee maal de eerste prijs mee naar huis. Een erg goed resultaat voor deze dressuuramazone.

In IJsselmuiden werd een dressuurwedstrijd voor pony’s georganiseerd. Tessa ten Klooster en haar pony Troy gingen hier van start in de klasse L1 categorie C/D/E. De combinatie liet een goede proef zien en won met 188 punten de derde prijs.

Erika Henniphof reisde met haar paard Enouk af naar Veeningen. De combinatie reed een goede proef en werd door de jury beloond met een mooie score van 196 punten. Met dit resultaat legde zij beslag op de tweede prijs.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500