Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Waterpoloërs blijven winnen

Geplaatst op: 8 februari 2016

De waterpoloërs van DEK wonnen zaterdag hun 14de competitiewedstrijd uit tegen WZC-De IJsel (SG)in Raalte. Het werd een eenvoudige 1-11 overwinning.

DEK begon de wedstrijd met vol pressing (dat wil zeggen dat iedereen direct bij zijn tegenstander ligt) en daar had de tegenstander geen antwoord op, ze konden de bal niet aan hun eigen spelers kwijt. De eerste 2 partjes was het dan ook eigenlijk een richtingsverkeer op het doel van WZC-De IJsel. Na 2 partjes hadden de heren uit Genemuiden een voorsprong van 0-7. Het derde partje werd er wat rustiger gespeeld en liet DEK de tegenstander dichterbij komen tot 10 mtr bij het doel van DEK hierdoor probeerde DEK met een counter er uit te komen. De meeste doelpunten kwamen door het goede samenspel van de heren.

De uitslag had groter kunnen zijn, maar na het 2de partje speelde DEK rustig de wedstrijd uit. Door deze overwinning staat DEK nog steeds boven aan, met wel een wedstrijd meer gespeeld.

Uitslag: WZC-De IJsel H4 – DEK H1: 1-11 (0-4, 0-3, 0-1, 1-3)

Doelpuntenmakers: Ruben Beens (3x), Bert Roeten (3x), Wim Visscher (2x), Dinand van Dijk (1x), Bernhard van Es (1x) en Rudi van Zandwijk (1x)

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500