Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
7 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Tijdperk van De Duis na dit seizoen voorbij

Geplaatst op: 14 februari 2016

De Duis stopt. Zaterdagavond tijdens een teamuitje van de 1e selectie heeft elftalleider Gerrit Eenkhoorn de groep geïnformeerd dat dit zijn laatste seizoen is in functie van Sportclub 1. Dat meldt de club op de social media.

Na 34 seizoenen vindt ‘De Duis’ het welletjes geweest en draagt ie na dit seizoen definitief het stokje over aan Martin van Dijk met wie hij samen de laatste seizoenen het wel en wee rond de 1e selectie van Sportclub organiseerde.

In 1981 is Gerrit begonnen om samen Berend Eenkhoorn de organisatie rond de wedstrijden van 1e team in goede banen te leiden. Gerrit nam destijds de taken over van Cor van Dijk. In de loop der jaren heeft Gerrit vele spelers en trainers zien komen en gaan en vele vriendschappen overgehouden binnen en buiten de lijnen.

Later in het jaar zal Sportclub Genemuiden op traditionele wijze afscheid nemen van deze Sportclub icoon Gerrit Eenkhoorn.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500