Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bibliotheek zoekt vrijwilligers

Geplaatst op: 16 februari 2016

De mooiste romans, de spannendste detectives en thrillers, de grappigste kinderboeken, boeiende e-books, fascinerende films en nog veel meer vindt u in de Bibliotheek Zwartewaterland. Wie zou daar nou niet willen werken? De Bibliotheek Zwartewaterland is op zoek naar vrijwilligers.

De Bibliotheek zoekt vrijwillige gastvrouwen/-heren voor de vestigingen Hasselt, Genemuiden en Zwartsluis die een vast dagdeel per week in de Bibliotheek Zwartewaterland willen werken. Werk je graag met mensen en media en ben je op zoek naar boeiend en afwisselend vrijwilligerswerk? Reageer dan op deze oproep.

Vrijwilligers in de Bibliotheek Zwartewaterland zullen zich bezig gaan houden met: opruimen en controle van de collectie, afhandelen en beantwoorden van eenvoudige vragen van klanten en het uitvoeren van eenvoudige, veel voorkomende handelingen in het bibliotheeksysteem. Vrijwilligers krijgen een instructie waarna zij direct aan de slag kunnen. Bovendien wordt een interessante en uitdagende werk- en ontmoetingsplek geboden.

Heeft u interesse? Kijk dan voor meer informatie op http://www.bibliotheekzwartewaterland.nl/bibliotheek/vrijwilligerswerk of neem contact op met Romy Tiemes, Hoofd Frontoffice van Bibliotheek Zwartewaterland, e-mail genemuiden@bibliotheekzwartewaterland.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500