Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bouwers van Ichthus naar 123 Machineverhuur

Geplaatst op: 24 februari 2016

Al een paar weken werken de kleuters van KC Ichthus over wonen, verhuizen en het bouwen van woningen. Wat komt er veel kijken bij het bouwen van een huis of meerdere huizen: een gat uitgraven voor de fundering of een gat boren om de heipalen in de grond te werken, voordat er echt gemetseld en getimmerd kan worden. Dit werk kan niet zonder grote machines.

Deze machines mochten de kleuters bekijken bij 1,2,3 machineverhuur. We kregen een hele grote boor te zien, mochten in de graafmachine met rupsbanden klimmen en op een shovel zitten. Om hoog aan een huis werkzaamheden als schilderwerk te verrichten is het handig om een stijger of een hoogwerker te hebben. De kinderen mochten ervaren hoe hoog je komt in een hoogwerker. Wel spannend en erg hoog. Maar voor het werk zeer handig.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500