Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Actie rond gevaarlijk kruispunt

Geplaatst op: 3 maart 2016

De gemeente erkent dat de kruising Tag-Koppel-Bereklauw veiliger kan. Dat schrijft de gemeente aan dominee De Groot die onlangs in een brief aan de bel trok over de situatie. De gemeente wijst erop dat het om een tijdelijke situatie gaat en dat er straks een verhoogd kruispuntplateau komt. Omdat er nu nog veel bouwverkeer in de wijk is, is de aanleg daarvan later gepland.

Tot die tijd zijn er wel maatregelen genomen die de situatie zo veilig mogelijk moeten maken. Maar de bochten zijn beschadigd, de weg is smal en er ligt veel modder op de weg. De gemeente gaat met de aannemer kijken wat daarvoor een goede tijdelijke oplossing is. Wethouder Visserman meldde onlangs in de gemeenteraad al dat er actie wordt ondernomen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500