Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Harm Altena wint Cortina fiets bij Altena Fietsen

Geplaatst op: 7 maart 2016

Harm Altena is de gelukkige winnaar van een prachtige Cortina fiets van Altena Fietsen. Bij de opening van de Woody Passage was dat de hoofdprijs van een speciale klantenactie. Wie zijn naam en adres achterliet, maakte kans op een Cortina fiets.

Erik Driessen van Genemuiden Actueel werd ingeschakeld voor een soort notarisrol, zodat de uitslag op goede wijze tot stand kwam. Toevallig kwam desondanks de naam Harm Altena uit de meer dan honderdvijftig inzendingen rollen. Nadat was vastgesteld dat Harm Altena geen directe familie is van de rijwielhandelaar werd de bewoner van de Reiger gebeld met de blijde boodschap.

Cortina is een Nederlands fietsenmerk dat een prominente plek heeft bij Altena Fietsen. Het merk heeft fietsen voor heren, dames en kinderen. Altena Fietsen verhuisde onlangs naar de Woody Passage, waarin ook Hubo van Dijk en Bosch Bloemen zijn gevestigd.

bi3

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500