Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Hollands Concert van Irene

Geplaatst op: 8 maart 2016

Ieder jaar houdt het Christelijk Fanfarekorps Irene uit Hasselt haar voorjaarsconcert rond een thema. Zo zijn de afgelopen jaren musicals, filmmuziek en het thema ‘Disney’ aan bod geweest. De vereniging is ook al enkele malen op ‘muzikale reizen’ geweest, onder andere naar Afrika, Groot-Brittannië en naar de landen rond de Middellandse Zee.

Dit jaar blijven het fanfareorkest, de slagwerk- en fluitgroep en het opleidingsorkest van Irene, dichter bij huis. Het wordt nu tijd om aandacht te hebben voor ons eigen Nederland. Op 19 maart 2016 hoopt de vereniging dan ook haar voorjaarsconcert te geven, getiteld:

‘Irene houdt het Hollands’

De avond zal voornamelijk gevuld zijn met muziek van vaderlandse bodem maar uiteraard zal Irene ook een stevige mars niet uit de weg gaan.

De vereniging nodigt u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. Het concert zal plaatsvinden op 19 maart 2016 in sporthal ‘De Prinsenhof’ te Hasselt. Het zal starten om 19.30 uur.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500