Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

23 keer goud voor DEK

Geplaatst op: 14 maart 2016

Op zaterdag 12 maart zwom DEK met de wat oudere zwemmers de Klassementswedstrijd in Steenwijk. Bij een klassementswedstrijd zwemt iedereen 3 afstanden van de favoriete slag en aan het eind worden de tijden bij elkaar opgeteld voor een klassement.  DEK ontmoette Steenwijk 1934,  ZV Zwartsluis,  ’t Tolhekke (Steenwijkerwold) en Zcnf’34 (Oosterwolde)

DEK kwam in deze wedstrijd met 20 zwemmers aan de start. Omdat de zwemmers waren opgedeeld in veel leeftijdscategorieën waren er véél prijzen te verdienen: 23 maal goud, 9 maal zilver en 6 maal brons. Het lukte vrijwel alle zwemmers om één of meer PR’s neer te zetten: de grootste verbetering is voor Sybren Bos (100 meter vrije slag in 1.45.56).

Het was een uitstekende wedstrijd voor clubrecords: Ruben Beens op de 50 en 200 rugslag, Robin van den Berg op de 200 schoolslag, Jorgen Gerritsen op de 200 schoolslag, Marianne Naberman op de 200 vlinderslag, Thon Naberman op de 200 rugslag en Demi Visscher tot slot  op de 200 rugslag.

De totale uitslag van de wedstrijd is te lezen op www.dekgenemuiden.com. Daar zijn ook de foto’s te vinden die deze keer zijn verzorgd door Richard Ruijg.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500