Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Alien Groothuis stopt met galerie Roots

Geplaatst op: 21 maart 2016

Alien Groothuis stopt met galerie Roots. Ze verlaat het pand aan de Kruisstraat per 1 april. Op die locatie gaf Groothuis de afgelopen vijf jaar ook cursussen en workshops. “Ik heb vijf mooie jaren in Genemuiden gehad. Veel plezier beleefd en genoten van het doorgeven van mijn ervaring. Toch heb ik besloten om nu online verder te gaan”, legt de kunstenares uit Zwolle met roots in Genemuiden uit.

Groothuis gaat verder met de verhuur van schilderijen en het geven van workshops op locatie. Met cursussen stopt ze echter. “Via de website kunnen mensen straks keuzes maken en informatie opvragen of een afspraak maken. Ik kan ook in overleg langskomen.  Ik schilder nu weer thuis in Zwolle wat ik het laatste jaar al weer vaker deed. Het voelt goed en ervaar veel inspiratie.”

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500