Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Genemuiden weer een dag wielerstad

Geplaatst op: 2 april 2016

Zanger Guus Meeuwis bekeek de verrichtingen van zijn zoon.

Genemuiden is weer een dag de wielerstad van de regio. De Omloop van de Noordwest Overijssel start en eindigt traditiegetrouw in Genemuiden. Dat leverde vorig jaar nog een spectaculair duel op tussen Pascal Eenkhoorn en Dennis van der Horst. Het lijkt erop dat de omstandigheden dit jaar minder zwaar zijn dan in 2015. Voor de start was ook de bekende zanger Guus Meeuwis aanwezig op het Havenplein. Zijn zoontje rijdt mee in de ochtendkoers. Die voerde zoals gebruikelijk ook langs Zwartsluis, waar Henk Kuik het peloton opwachtte.

Foto’s John Poot en Henk Kuik (doorkomst Zwartsluis)

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500