Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bierproeverij was gezellig

Geplaatst op: 22 april 2016

SCEG hield afgelopen woensdag in samenwerking met DOS en Pauw-bieren een bierproeverij van speciaalbieren in d’ Olde Soldoat.

“Harry Blekkenhorst van Pauw-bieren wist op een boeiende en gepassioneerde wijze te vertellen hoe hij tot bepaalde speciaalbieren kwam en liet de bezoekers ook proeven van Aspergebier, Ommer blondje en nog 6 soorten. De proefglaasjes werden afgewisseld met heerlijke hapjes, zoals de bierbitterbal, met zorg bereid door DOS”, aldus SCEG.

De avond in d’Olde Soldoat werd bezocht door 34 bierproevers. Er werd nog lang nagepraat en volgens SCEG kan gesteld worden dat ook dit soort avonden als een verrijking van de Genemuider gemeenschap zijn.

 

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500