Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zeist wint brandweerwedstrijd

Geplaatst op: 23 april 2016

Foto's: Pieter Polman

Het brandweerteam van Zeist heeft de brandweerwedstrijd, die vandaag in Genemuiden werden gehouden, gewonnen. Burgemeester Bilder reikte de prijs uit in het clubgebouw van STG De Eendracht. Lees ook het verslag van het scenario zoals de brandweer van IJsselmuiden dat gisteravond testte.

Tweede werd Diepenheim en Goor eindigde op de derde plek. De drie beste ploegen werden onderscheiden met een podiumplaats en mogen door naar de volgende ronde van de wedstrijden. Die vindt plaats in Denekamp.

Alle deelnemende ploegen kregen een Genemuider schoonloopmat mee naar hun herkomstplaats. Burgemeester kreeg namens de organisatie een bokaal uitgereikt. “Daar kan ik niets anders mee doen dan hem geven aan de mensen die hem echt verdiend hebben”, zei Bilder, die de daad bij het woord voegde en de beker doorgaf aan Marinus Slingerland, de ‘grote man’ achter deze dag.

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500