Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Modekaai maakt Koningsdag nog feestelijker

Geplaatst op: 24 april 2016

Koningsdag in Genemuiden is extra feestelijk dankzij het evenement Modekaai. Pand 21 de Groene Lantaarn bieden samen onder meer een doorlopende modeshow aan. En De Kaaihof zorgt dat bezoekers langs de rode lopers genieten van een hapje en een drankje. Bovendien is er het gezellige terras aan de haven.

De Groene Lantaarn en De Kaaihof zijn gevestigd in het voormalige Hotel Zwartewater. Vanwege dat verleden zijn de zaken altijd geopend op Koningsdag. Met ‘buurvrouw’ Pand 21 maken ze de dag dit jaar nog koninklijker. Bezoekers hoeven niets te missen van alle feestelijkheden in Genemuiden, want die vinden bij de winkels voor de deur plaats.

De modezaken binnenstappen levert de feestgangers veel voordeel op. Pand 21 heeft bijvoorbeeld een rek met prijspakkers en klanten kunnen oranjekorting grabbelen. Bij De Groene Lantaarn staat weer het traditionele ballonnenprikken op de feestkalender. Dat levert een cadeau of korting op. En natuurlijk showen de beide zaken de nieuwste zomermode. Bij De Groene Lantaarn zijn dat bijvoorbeeld schoenen van Toms, waarvan de opbrengst deels naar het goede doel gaat.

Genemuiden is een ideale familiebestemming tijdens Koningsdag. De Oranjevereniging verzorgt op het Havenplein een programma met veel spectaculaire attracties voor jongeren. Ouders profiteren bij Pand 21 en De Groene Lantaarn. En tussendoor is vanaf 11.30 uur het sfeervolle terras van De Kaaihof aan de haven open. Voor een lekker kopje, heerlijke lunch, een borrel of een hapje eten. Vanaf 17.00 uur een speciaal oranje menu met plates vanaf 15 euro.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500