Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Cees van Beek spreekt bij Leger des Heils

Geplaatst op: 29 april 2016

Cees van Beek, de bekende Genemuider evangelist, gaat op 8 mei voor in een dienst van ht Leger des Heils. Die begint om 17.00 uur in d’Overtoom. Het thema is: ‘Komt want alle dingen zijn gereed’.

“Veel mensen hebben van Jezus gehoord, veel mensen weten uit de Bijbel wie Hij is. Maar wat heb je met Zijn uitnodiging gedaan? Misschien heb je gezegd: ‘Ik heb een huis gekocht, een vrouw getrouwd of het kan ook nog wel als ik wat ouder ben’. Of dat je Zijn stem wel gehoord hebt maar denkt dat het toch niet voor jou is of dat je denkt dat je zo als je bent en leeft, dat je zo niet naar Hem toe kan komen! Misschien heb je Jezus’ stem nog nooit gehoord. Kom deze middag dan naar de samenkomst”, aldus Cees van Beek.

De zanger Johan Vreugdenhil begeleidt de samenzang. Colinda Woort, een dochter van een visser uit Urk, hoopt te getuigen wie Jezus voor haar is. Zij zal daarbij getuigen wat Jezus voor haar betekende toen haar vader vorig jaar verdronk in de Noordzee toen zijn schip omsloeg.

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500