Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Grote uitverkoop bij Tuk-Inn

Geplaatst op: 3 mei 2016

Tuk-Inn, de grote slaapwinkel in Hasselt, gaat verbouwen. “En onze oude collectie moet daarom weg. Mensen kunnen nu profiteren van hoge kortingen, tot wel 75 procent”, zegt directeur Herman Jansen. “Het zijn gewoon afhaalprijzen.”

Toch gaat het bij de uitverkoop niet om slechte producten. Mensen krijgen gewoon de vertrouwde kwaliteit van Tuk-Inn, benadrukt Jansen. Webshop Lusanna.nl, nu nog een dochterbedrijf van Tuk-Inn, neemt de winkel over. “Een webshop heeft een winkel nodig en een winkel een webshop. Twee werelden worden nu één bij ons.”

Niet dat alles ineens heel anders wordt. “Wat we nu nog hebben, is ook goed. We gaan het goede van beide partijen met elkaar verweven.” De webshop, die sinds maart 2015  draait, heeft een speciaal assortiment, allerlei soorten en maten zijn er te vinden. Een strategie die werkt. “We hebben al 1100 reviews, en versturen zo’n 100 pakketjes per dag”, vertelt directeur Mathijs Timmer van Lusanna.nl.

De enorme voorraad van Lusanna.nl (opgesteld in een magazijn van 10.000 m2) zal een plekje krijgen in de winkel, zo rond het einde van de zomervakantie. Tot die tijd kunnen klanten profiteren van de enorme kortingen bij het bedrijf.

Wat goed was, blijft. Zo ook onder andere de merken M-line en Pullman. Ook in de nieuwe Lusanna-winkel zullen die een plekje krijgen. Alles wordt dan gratis thuisbezorgd. Dat geldt voor de hele winkel. “Alleen nu niet op artikelen die nu in de uitverkoop zijn.”

Leegverkocht zal de winkel niet geraken. “En er blijft ook een constante aanvoer, want wij blijven doen wat we nu ook doen: winkels overnemen”, zegt Jansen. “Maar we richten ons eerst de uitverkoop nu. Laat de mensen maar komen.” Meer informatie is te vinden op www.lusanna.nl.

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500