Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Oranjefeest aan de Kamperzeedijk

Geplaatst op: 2 juni 2016

Op 10 en 11 juni 2016 wordt het tweejaarlijkse Oranjefeest aan de Kamperzeedijk gehouden. Het feest aan de Kamperzeedijk wordt gekenmerkt door een feestelijke optocht met versierde wagens, fietsen en skelters onder begeleiding van muziekkorpsen. Ook is er een aantal feestelijke activiteiten gepland nabij de feesttent op de IJsbaan van de Kamperzeedijk.

Ook dit jaar is er weer een gevarieerd programma met onder andere een Hollandse avond met uitgebreide BBQ, spijkerslaan en touwtrekken en een waterspel, zeskamp en ‘De Voute Partie’. Meer informatie kunt u vinden in het programmaboekje hieronder en op www.facebook.com/ovkamperzeedijk.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500