Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kees Kist gast in Sportcafé

Geplaatst op: 9 juni 2016

Kees Kist is op donderdag 16 juni ook te gast in het Genemuiden Actueel Sportcafé. Hij komt vertellen over zijn imposante voetbalcarriére. De geboren en getogen Steenwijker was Europees topscorer, scoorde twee keer op het EK van 1980 en won met AZ bijna alles wat er te winnen viel. Kist speelde ook voor Paris Saint Germain, Mulhouse en Heerenveen. Hij kwam 23 keer uit voor het Nederlands Elftal.

Daarnaast is Kees Kist momenteel rapporteur voor De Telegraaf en wat dat betreft ook actief rond het EK in Frankrijk. Presentator Gert Jan van den Berg gaat hem interviewen over zijn loopbaan. Ongetwijfeld komen er prachtige anekdotes aan bod, zoals de klap die zijn moeder ooit uitdeelde aan Johan Derksen.

Andere gasten tijdens het Sportcafé in De Kaaihof zijn de nieuwe Sportclub-spelers Dirk Muis en Wouter van der Molen, darter Eric Eenkhoorn, volleyballer Gijs van Dalfsen en waterpolocoach Gerrit Riezebos. De avond begint om 20.00 uur en is zoals altijd vrij toegankelijk. Wel is het handig om je aan te melden via redactie@genemuidenactueel.nl of via dit Facebook-evenement: https://www.facebook.com/events/138910839849548/

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500