Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

StelviOK levert alweer 30.000 euro op

Geplaatst op: 10 juni 2016

De teller van de actie StelviOK staat alweer op bijna 30.000 euro. Dat meldt de organisatie vrijdagochtend op de social media. StelviOK is de actie waarbij Genemuider ondernemers van OK Genemuiden de Stelvio in Noord-Italië beklimmen. Dat gaat woensdag gebeuren.

Morgen worden de fietsen ingeladen en maandagnacht vertrekken de ondernemers naar de Alpen. In de nacht van vrijdag op zaterdag keren ze terug op het Havenplein. Genemuiden Actueel gaat ze dagelijks volgen. Twee jaar reden of wandelden de ondernemers de Mont Ventoux op. Toen leverde de actie meer dan 40.000 euro op. Het geld gaat naar KiKa.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500