Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Verkeersregelaar en getuige mishandeld

Geplaatst op: 12 juni 2016

Een 42-jarige Zwollenaar die als vrijwillig verkeersregelaar bij de Zwolse Halve Marathon actief was, is zaterdag mishandeld op de kruising Marsweg/Oldeneelallee door een onbekende automobilist. Rond 15.30 uur was de verkeersregelaar bij de Wethouder Alfrinksweg toen de onbekende automobilist daar even moest wachten vanwege de plaatsing van dranghekken.

Kennelijk had de onbekende man haast want hij weigerde dit, negeerde de aanwijzing en reed op asociale manier om de dranghekken heen. Hierop reed de verkeersregelaar achter hem aan en sprak hem aan toen de man moest wachten bij de verkeerslichten op eerder genoemde kruising. Daar mishandelde de onbekende man de verkeersregelaar. Deze kwam daarbij met motor en al te vallen en raakte gewond aan zijn pols. Een andere automobilist, die voor de onbekende man bij het verkeerslicht stond, schoot de verkeersregelaar te hulp. Hij kreeg hierbij van de onbekende man meerdere klappen in zijn gezicht en liep hierdoor een bloedneus op. De politie zou graag met deze man in contact willen komen. De man zou rijden in een donkerblauwe, personenauto (mogelijk Volkswagen cabriolet). Hij wordt verzocht zich te melden via telefoonnummer 0900-8844.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500