Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
7 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Voetbal en andere sporten in Sportcafé

Geplaatst op: 12 juni 2016

Voetballegende Kees Kist is komende donderdag te gast in het Genemuiden Actueel Sportcafé in De Kaaihof. De voormalig Europees topscorer vertelt ongetwijfeld over zijn deelname aan het EK 1980 (waarop hij twee keer scoorde) en over zijn glansperiode bij AZ. Ook speelde de geboren Steenwijker bij het Franse Paris Saint Germain en Mulhouse.

Ook over voetbal komen Wouter van der Molen en Dirk Muis praten. Zij zijn nieuwe aanwinsten van Sportclub Genemuiden. Ze stellen zich voor aan presentator Gert Jan van den Berg en de andere gasten. Verder gaat het Genemuiden Actueel Sportcafé dit keer over darten (Eric Eenkhoorn), waterpolo (Gerrit Riezebos) en volleybal. Gijs van Dalfsen komt vertellen over het jubileumjaar van Ruutvoorn en het aanstaande toernooi op de Greente.

De avond in de Havenkamer begint om 20.00 uur. Toegang uiteraard vrij, maar aanmelden via redactie@genemuidenactueel.nl of via https://www.facebook.com/events/138910839849548/ is handig.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500