Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Wisselvallig en koel

Geplaatst op: 25 juni 2016

Na een week dat het broeierig warm was en het weer in sommige delen van Nederland flink te keer ging, zijn we nu in rustig vaarwater gekomen. Door een westelijke stroming kan er af en toe een stroring binnendringen met soms een bui waardoor het vrij koel is voor de tijd van het jaar.

Vandaag zal de bewolking overheersen, misschien dat er wat lichte regen kan vallen maar veel zal het niet zijn. De tempratuur zal rond de 19 graden zijn, de wind komt uit westelijke richting en is een windkracht 2. Vanavond komen eruit het westen brede opklaringen en koelt het af rond 12 graden.

Zondag trekt er een klein inactief lagedrukgebied ten noorden langs de Waddeneilanden waardoor het wisselend bewolkt is en er kan een bui ontstaan, een klap onweer is niet uit te sluiten. Maar de zon laat zich ook geregeld zien.  De temperatuur zal ook zondag rond 19 graden zijn. De wind is matig, windkracht 3 a 4 en komt uit zuidwestelijke richting.

De dagen erna is het wisselvallig met af en toe een bui maar ook ruimte voor de zon. Wel blijft het aan de koele kant qua temperatuur.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500