Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Mooi Overijssel zendt uit vanaf Stoomgemaal

Geplaatst op: 20 juli 2016

In de zomerserie ‘Mooi Overijssel on tour’ trekt RTV Oost door de provincie op zoek naar de mooiste en meest bijzondere plekken. Natuur, cultuur, culinair, evenementen en recreatie, het komt allemaal aan bod. De programmamakers komen naar je toe deze zomer! Donderdag 4 augustus zijn ze bij Stoomgemaal Mastenbroek.

Bij Radio Oost zijn overdag korte reportages te horen en bij TV Oost wordt de dag afgesloten met een rechtstreekse uitzending vanaf locatie om 17.25 uur met gasten, reportages en uit-tips in de omgeving.

Meer informatie over Mooi Overijssel on tour vind je op www.rtvoost.nl/mooioverijssel. Hier kun je ook alle reportages terugkijken.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500