Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Boete voor foutparkeerders Hasselt

Geplaatst op: 23 augustus 2016

Vanaf 29 augustus 2016 krijgen foutparkeerders in de blauwe parkeerzone in Hasselt een boete. Het gebied is ingericht als een stop en shop gebied. De parkeerduur is maximaal 1 uur  en een blauwe parkeerschijf is verplicht.

De blauwe zone in Hasselt omvat de Nieuwstraat, Hoogstraat, Markt, Ridderstraat en het Burgemeester Royerplein. In de blauwe zone mag men maximaal een uur parkeren. De blauwe parkeerzone is te herkennen aan het bord aan het begin van het parkeergebied en de blauwe streep bij ieder parkeervak. In deze parkeervakken mag alléén worden geparkeerd, wanneer er duidelijk zichtbaar een correct ingestelde parkeerschijf achter de voorruit ligt. Buiten de vakken en op de laad- en los plekken geldt een parkeerverbod.

Parkeermogelijkheden

In Hasselt kunnen inwoners en bezoekers op de volgende plekken lang parkeren:

•          Gemeentehuis

•          Grintwal

•          Rivierboulevard

•          Van Nahuysweg (beperkt beschikbaar tot half september 2016)

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500