Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Forelvissen levert 3500 euro op

Geplaatst op: 7 september 2016

Het forelvissen van deze zomer heeft 3500 euro opgeleverd. Dat maakte een afvaardiging van Stichting Forelvissen Genemuiden woensdagavond bekend bij het Blokhuis. De opbrengst is namelijk voor de bekostiging van de nieuwe bus van de bewoners. De opbrengst werd door allerlei oorzaken pas nu bekend gemaakt.

Herwin de Vries en Herman Aarnoudse waren namens de Stichting Forelvissen Genemuiden aanwezig om de cheque te overhandigen, na een kopje koffie was dan eindelijk het grote moment daar. Namens de oudervereniging “De Grote Stap”was Johanna van Dalfsen aanwezig, ook zij was erg blij met het opgehaalde bedrag, al gaf ze wel aan dat het beoogde bedrag nog lang niet in zicht is, en dat elk initiatief hoe klein ook word gewaardeerd.

Aankomende zaterdag is er weer een mooi initiatief, cafe d’ Olde Soldoat organiseert een After Summer Party waarbij de opbrengst te goede komt aan de Blokhuusbus.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500