Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Wooon wil meedenken en verbazen

Geplaatst op: 26 september 2016

Wooon maakt vanaf komende vrijdag de Woody Passage helemaal compleet. Het nieuwe concept richt zich op de (complete inrichting) van een woning. Gezicht van de nieuwe winkel is styliste Léonie. “Wij willen meedenken en klanten verbazen. Ons grote voordeel is dat wij een eigen meubelmakerij en spuiterij hebben. En de combinatie met de creativiteit en styling van Léonie is ideaal”, vertelt Jan van Dijk in de prachtige winkel.

De ingang daarvan is aan de zijkant van de Woody Passage. Vanaf de grote parkeerplaats komen klanten de sfeervolle zaak in en met een trap bereiken ze de eerste verdieping. Die biedt een mooi uitzicht over de Altena Fietsen, Bosch Bloemen en de Hubo én vanaf vrijdag op mooie sfeerbeelden van oud-Genemuiden. Maar klanten kunnen uiteraard vooral bij Wooon terecht voor een zeer breed interieuraanbod én de inspirerende adviezen van Léonie.

Zij werkte in het verleden bij Eijerkamp Wonen en heeft sinds drie jaar haar eigen bedrijf Léonie Allround Styling. De samenwerking met Wooon is een nieuwe uitdaging. Léonie: “Vooral op donderdag, vrijdag en zaterdagochtend ben ik hier aanwezig. Mensen op ideeën brengen vind ik leuk. Ik wil ze op een creatieve manier verbazen en het optimale uit hun ruimte halen. Daarbij staat de smaak van de klant centraal. Hooguit voeg ik er een vleugje Léonie an toe.”
Buiten dat advies kunnen klanten bij Wooon terecht voor alles wat met interieur te maken heeft. Van tapijt en gordijnen tot laminaat en accessoires.

Wooon voegt daar veel ‘ambacht’ aan toe. “Dankzij onze eigen meubelmakerij en spuiterij kunnen wij alle wensen van klanten realiseren. Bij ons laat je maken wat niet te koop is, zoals een tv-meubel voor een groot formaat televisie of een kast voor onhandige hoeken op de slaapkamer”, vertelt Jan van Dijk. “De combinatie van de creativiteit en styling van Léonie en ons vakmanschap biedt veel mogelijkheden.”

Wooon kiest daarbij altijd voor kwaliteit en werkt samen met veel lokale leveranciers. “Onze doelgroep is breed. Voor iedere klant kunnen wij iets moois maken of leveren. Kwaliteit staat altijd voorop. Klanten kunnen kiezen uit veel houtsoorten en de beste materialen”, zegt Van Dijk. De winkel kiest daarbij voor een ‘frisse’ uitstraling met veel persoonlijke aandacht voor klanten. Net zoals de andere onderdelen van de Woody Passage staat ook hierbij ouderwetse service voorop.

Tijdens de openingsdagen van vrijdag en zaterdag kunnen bezoekers foto’s van hun interieur meenemen. Ze ontvangen dan een gratis kleur- en materiaaladvies van Léonie. Dit is ook na de openingsdagen trouwens het geval. Ook maken bezoekers de hele ‘wooon’ maand oktober kans op een geheel verzorgd interieur advies ter waarde van 350 euro.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500