Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
5 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Veel prijzen voor Zwartewaterruiters

Geplaatst op: 9 oktober 2016

Afgelopen weekend zijn leden van de Zwartewaterruiters afgereisd naar verschillende wedstrijden in Hasselt, Ruinerwold, Heeten en IJsselmuiden. Lisanne Kanis was erg succesvol en won twee maal de eerste prijs. Ook Daphne Visscher, Janine Flier – Breman en Sanne Kisteman namen prijzen mee naar huis.

Lisanne Kanis reisde met haar twee pony’s af naar een dressuurwedstrijd in Hasselt. Met Leuns Veld’s Yrian ging zij van start in de klasse L2 categorie D/E. De combinatie liet twee mooie proeven zien en werd door de jury beloond met hoge scores van 204 en maarliefst 211,5 punt. Met dit resultaat mocht zij twee maal de eerste prijs in ontvangst nemen. Lisanne Kanis ging met haar andere pony Elavsca van start in de klasse M2 categorie D/E. Met 187 punten won zij in de tweede proef van deze klasse een mooie eerste prijs.

Daphne Visscher ging met haar nog jonge pony Donna (4 jaar) van start op een dressuurwedstrijd in Ruinerwold. De combinatie reed twee goede proeven in de klasse B en kreeg hier 190,5 en 194 punten voor. Met dit resultaat won zij in de tweede proef de tweede prijs.

In Heeten werd een dressuurwedstrijd voor paarden georganiseerd. Janine Flier – Breman ging hier met haar nieuwe en nog jonge paard Harley van start in de klasse L1. De combinatie liet een goede proef zien en won met 190,5 punt de derde prijs. Met haar andere paard Hercules ging Janine Flier – Breman van start in de klasse L2. De combinatie reed een fijne proef en nam met een mooie score van 193 punten de tweede prijs mee naar huis.

Sanne Kisteman reisde met haar paard Cinderella af naar een springwedstrijd in IJsselmuiden. In de klasse B sprong de combinatie netjes en foutloos rond. Van de jury kreeg zij 74,5 stijlpunt en hiermee wonnen Sanne Kisteman en Cinderella de zevende prijs.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500