Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Van Dijk Infra realiseert extra parkeerplaatsen Hasselt

Geplaatst op: 10 oktober 2016

Burgemeester Bilder heeft in aanwezigheid van bewoners en vertegenwoordigers van de winkeliers de parkeerplaatsen aan de Van Nahuysweg in Hasselt officieel in gebruik gegeven. De aanleg van deze  parkeerplaatsen is één van de deelprojecten binnen het centrumplan van Hasselt. Van Dijk Infra uit Genemuiden heeft de klus uitgevoerd.

Begin juli is gestart met de aanleg van de ongeveer 50 parkeerplaatsen. De werkzaamheden zijn uitgevoerd door van Dijk infragroep en zijn medio september afgerond. Naast de aanleg van de parkeerplaatsen is het wegdeel van de Van Nahuysweg herstraat. De groene inrichting van het gebied krijgt  in overleg met de bewoners vorm. Dat vindt in het voorjaar van 2017 plaats.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500