Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Recordregen voor DEK-zwemmers

Geplaatst op: 11 oktober 2016

DEK zwom afgelopen zaterdag een nieuw type wedstrijd: Junioren – Jeugd – Senioren circuit . Dit is een wedstrijd voor zwemmers vanaf ca 11 jaar. Bijzonder in deze wedstrijd is, dat na de eerste programma’s de uitslag wordt opgemaakt en dat vervolgens per onderdeel een finale wordt gezwommen. Dubbel spannend dus! DEK ontmoette in deze wedstrijd VZ&PC (Vriezenveen), De Mors (Rijssen) het Ravijn (Nijverdal) en De IJsel (Deventer).

DEK kwam met 22 zwemmers aan de start. Er werden 42 persoonlijke records gezwommen en maar liefst acht clubrecords. Daarnaast zat DEK royaal in de medailles! 14 maal goud: (Lennard Beens 3x, Robin van den Berg 2x, Jorgen Gerritsen 2x, Martijn Gerritsen 2x, Thon Naberman en Demi Visscher 2x. Ook de estafetteploeg (Jorgen, Martijn, Marianne, Demi) haalde goud. 9 maal zilver: Robin van den Berg 3x, Laurens Curfs, Harryelle Eenkhoorn 2x, Jorgen Gerritsen, Marianne Naberman en Thon Naberman. 5 maal brons: Laurens Curfs 2x, Mariette Leusink en Marianne Naberman 2x. De grootste verbetering was voor Robin van den Berg: hij zwom de 100 meter wisselslag in 1.20.80. De clubrecord staan op naam van Robin van de Berg, Jorgen Gerritsen, Martijn Gerritsen, Marianne Naberman en Thon Naberman.
En na de eerste wedstrijd in deze serie staat DEK aan kop!
De totale uitslag van de wedstrijd is te lezen op www.dekgenemuiden.com.

Zaterdag 15 oktober zwemt DEK in De Vrolijkheid deel 1 van het Swimkick-Minioren circuit. De wedstrijd start om13.30 uur.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500