Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Afscheid van drie cracks

Geplaatst op: 17 oktober 2016

Foto's Pieter Polman

Sportclub Genemuiden nam maandagavond afscheid van Rainier Resokario, Arjan Netjes en Siebren Visscher. Dat gebeurde tijdens het traditionele afscheidsduel op biestemerkeumpien. Sportclub won dat met 4-2 van een team dat de afscheidsnemers hadden samengesteld. Visscher maakten daarvoor een goal.

Hoewel Genemuiden in de zomer afscheid nam van meer spelers, stond het duel in het teken van het trio verdedigers. Resokario maakte daarvan verreweg de meeste voetbaluren. Na een profbestaan kwam hij via Nieuw-Buinen bij Genemuiden terecht. Daarmee boekte hij veel successen. Ook kwam hij twee keer terug van een zware blessure.

Arjan Netjes werd door Bert Ebbens ooit in de basis van het eerste elftal gezet. De snelle rechtsback verdween daar vervolgens (bijna) nooit meer uit. Hij kon zijn sportieve loopbaan echter niet meer combineren met zijn maatschappelijke.

Siebren Visscher speelde de afgelopen jaren ook veel wedstrijden, hoewel hij nooit een echte basisspeler was. De Genemuidenaar kan echter op veel posities in de verdediging en op het middenveld uit de voeten. Met zijn tomeloze inzet was hij vaak belangrijk. Dit seizoen speelt hij echter voor IJVV.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500