Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Biestemerk zit er weer op

Geplaatst op: 18 oktober 2016

Foto's: Pieter Polman en tekst: Enrico Kolk

De duisternis is ingevallen. De Biestemerk is weer ten einde. Alle marktwagens zijn weer vertrokken, de kraampjes zijn weer verlaten. Wat begon als een prachtige dag, met hier en daar een zonnestraaltje, eindigde tot nu toe niet in de voorspelde onweersbui.

Vanmorgen al kondigde het KNMI code geel af. De onweersbuien hebben Genemuiden echter niet bereikt. De regen wel. Rond half 5 stroomde de markt bijna net zo leeg als weg. De regen kwam met bakken uit de lucht. Niettemin was het grotendeels droog vandaag.

Dat trok veel mensen naar de Biestemerk. Die was dus lekker druk, getuige de foto’s van Pieter Polman.

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500