Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Hoezo concurrenten?!

Geplaatst op: 18 oktober 2016

reportage: Breman.net, Genemuidenactueel en Gaellemuun.nl

Iedere gemiddelde ‘stad’ heeft wel een nieuwssite. Maar Genemuiden telt er drie en dan rekenen we De Stadskoerier en de Zwartewaterkrant nog niet mee. Maar regelmatig horen de verschillende redacties dat de sites ‘concurrenten’ zijn. Deze foto bewijst juist het tegendeel. De drie verschillende nieuwssites zijn samen een gezellige groep. Vanmiddag zaten alle drie de sites naast elkaar in het bakkie. Tineke Buitink (www.breman.net) Erik Eenkhoorn (www.genemuidenactueel.nl) en Klaas Noordstra (www.gaellemuun.nl) en we kunnen u vertellen: We hebben genoten!

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door:

Breman.net (Benny Breman en Jan Willem van Wendel) : Fotografie en film

Genemuiden Actueel (Erik Eenkhoorn) : Tekst

Gaellemuun.nl (Klaas Noordstra) : Muntjes

IMG_8457

 

Gepubliceerd door Erik Eenkhoorn
Van Dijk Containers 500