Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Badmintonners goed op dreef

Geplaatst op: 25 oktober 2016

Afgelopen weken heeft het senioren mix team van GBC de eerste wedstrijden van het seizoen 2016-2017 gespeeld. Op 10 oktober de thuiswedstrijd tegen het team van Zuidwolde, kampioen van het vorige seizoen. GBC begon goed door de heren dubbel in drie sets te winnen. De dames en mix dubbelpartijen werden door Zuidwolde gewonnen.

In de enkelpartijen wist GBC nog een partij met winst af te sluiten. Eindstand 2-6 winst voor Zuidwolde. 20 oktober een uitwedstrijd naar Vledder. GBC had hier vanaf het begin een overwicht in de wedstrijd. Door een blessure bij een van de heren van Vledder kon GBC de wedstrijd relatief makkelijk winnen. Eindstand 6-2 voor GBC. OP maandag 24 oktober thuiswedstrijd voor GBC tegen het team uit Ruinen. Een oude bekende voor GBC met al jaren wedstrijden van gelijk opgaande strijd, lange partijen en einduitslagen die elkaar in evenwicht hielden. Ook deze avond hetzelfde bekende recept.  Bij zes van de acht te spelen partijen moest de derde set de beslissende zijn, eindstanden van de sets lagen dicht bij elkaar. Uiteindelijk wist GBC drie partijen in het voordeel te beslissen, einduitslag 3-5. Komende week geen wedstrijd in verband met worst verkoopactie voor de verenigingskas. De eerstvolgende wedstrijd is de uitwedstrijd op 17 november naar Hoogeveen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500