Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Collecte VBOK levert 2500 euro op

Geplaatst op: 26 oktober 2016

Afgelopen week hebben ruim 50 collectanten in Genemuiden ruim €2.500 opgehaald voor de VBOK. De opbrengst van de collecte wordt gebruikt om de rechten van het ongeboren kind steviger te verankeren in de maatschappij en maakt hulp aan moeders die te maken krijgen met een onbedoelde zwangerschap financieel mogelijk. Zo zorgt de VBOK dat het ongeboren kind een kans krijgt.

Voor haar werk is de VBOK volledig afhankelijk van de steun van haar leden en van donaties. De collecte is voor ons dan ook van groot belang. Mocht u de collectant misgelopen zijn, of een extra donatie willen doen, dan kunt u uw gift overmaken op NL36INGB0002585780, t.n.v. VBOK. Ook wanneer u ons op een andere manier wilt steunen horen we dat graag. Neemt u in dat geval contact op door te mailen naar info@vbok.nl of door te bellen met 033-4638212.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500