Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Scholieren goed verlicht

Geplaatst op: 27 oktober 2016

De Genemuider scholieren hebben de fietsverlichting over het algemeen voor elkaar. Dat meldt politieman Bertri Post op Twitter na een controle op verlichting tussen Genemuiden en Kampen. “Nu nog die enkeling die dit voor elkaar heeft…”, aldus Post, die wijst op de veiligheid in het verkeer.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Scholieren goed verlicht

  1. Hbeens schreef:

    Laat de agent dan ’s morgens nog even op de zwolse steeg controleren. daar fietsen er elke morgen zeker een stuk of 6 waarbij het achterlicht in ieder geval niets doet, of dat het geblokkerd wordt door schooltassen. en juist daar is het van belang, geen fietspad en dan met duisternis of mist zeer gevaarlijk.

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500