Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
5 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Finaleplaats voor Louanne Eenkhoorn

Geplaatst op: 30 oktober 2016

Louanne Eenkhoorn behaalde in Luttenberg een finaleplaats bij het evenement Gouden IJzer. Dit is een vierdaags evenement met als hoogtepunt een grote Finale op de zaterdagavond. Louanne Eenkhoorn en haar paard Clinton gingen op vrijdag 21 oktober jl. met veel succes van start in de hoge klasse Z2. De combinatie reed twee hele goede proeven en werd door de jury’s beloond met erg hoge scores van 226 en 229 punten. Met dit resultaat wonnen zij twee maal de tweede prijs en een ticket voor de grote finale. Ook won de combinatie een les van Nationaal jurylid Rita van der Meulen.

Op zaterdag 22 oktober jl. reisden Louanne Eenkhoorn en Clinton opnieuw af naar Luttenberg om van start te gaan in de finale. De combinatie nam het op tegen 17 andere combinaties van de klassen B t/m Z2. Ondanks de spanning door het vele publiek wist de combinatie zich goed staande te houden tijdens deze finale en ging naar huis met een mooie score van 220 en 211,5 punt. Ook kreeg elke finalist een mooie deken en een lint.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500