Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Coureurs Mastenbroek afgevlagd

Geplaatst op: 1 november 2016

De politie heeft dinsdagochtend in Mastenbroek twee automobilisten uit het verkeer gehaald die zich iets teveel lieten inspireren door Max Verstappen. Een 23-laagvlieger uit Polen mocht zijn rijbewijs inleveren. Hij werd op een plek waar 60 kilometer per uur is toegestaan geklokt met 125 kilometer op de teller. Een 21-jarige man uit Genemuiden mag voorlopig wel blijven rijden. Hij reed 68 kilometer per uur in een 30-kilometerzone. Dat leverde hem een strafpunt en een bekeuring op.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

2 thoughts on “Coureurs Mastenbroek afgevlagd

  1. Ben schreef:

    goed bezig , aanpakken dat asociale gejakker

  2. Heimerich schreef:

    Goeie zaak, aanpakken die lui.

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500