Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Van Beek en Vreugdenhill bij Leges des Heils

Geplaatst op: 2 november 2016

Cees van Beek en Johan Vreugdenhil spreken en musiceren zondag bij het Leger des Heils in d’ Overtoom. Vreugdenhil is een bekeerde popmuzikant. Hij zal enkele liederen ten gehore brengen. De bijeenkomst begint om 17.00 uur.

Ze vertellen over de rol die Jezus kan spelen in het leven dat vol zit met moeilijkheden. “Over die enige Hoop, die Jezus, vertellen wij het aanstaande zondagmiddag, bij leven en welzijn. Hij is de enige Hoop in deze wereld, de enige Hoop voor jou namelijk Jezus, Gods Zoon. Wij gaan het hebben over de oplossingen van Jezus voor vervulling van je godsdienstige leegheid, voor vrede met God, voor rust voor je zoekende ziel, voor ontsnapping aan het oordeel, voor het ontvangen van eeuwig leven, voor… Hij is de enige Deur de doolhof uit en het eeuwige leven binnen!”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500